Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bolt staat mogelijk voor interlandcarrière: 'We volgen zijn proces op de voet'

Laatste update:

"Ik ben een beetje teleurgesteld dat hij nog niet voor een Jamaicaanse club heeft getekend, zodat we meer van hem kunnen zien. Als hij dan laat zien dat hij goed genoeg is voor het nationale team van Jamaica, zal hij opgeroepen worden. We volgen zijn proces op de voet. De bondscoach neemt uiteraard de beslissingen, maar we zouden het geweldig vinden om hem eens in een echte wedstrijd aan het werk te zien", zegt Ricketts in gesprek met ESPN.

"We zijn hoopvol gestemd, want Usain zou een enorme publiekstrekker zijn. Als hij het veld opkomt in het shirt van Jamaica, willen er veel mensen naar het stadion komen om hem te zien voetballen", vervolgt de preses van de Jamaicaanse voetbalbond. "Met zijn snelheid voegt Usain ongetwijfeld iets toe aan het team. Als hij een beetje techniek en flair aan zijn spel kan toevoegen, kan hij een meerwaarde voor het Jamaicaanse team zijn."

"De spelers zouden iemand als Usain zeker verwelkomen. Ik heb een informeel gesprek met hen erover gevoerd en ze kijken er naar uit om eventueel met hem te spelen. Als hij een succesvolle overstap van atletiek naar voetbal kan maken, zullen we hem zeker oproepen. Zodra we hem kunnen zien spelen, zijn we in staat om een beslissing over hem te nemen", besluit Ricketts.

Zie jij Usain Bolt international worden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties