Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bolt werkt trainingsstage af in Noorwegen: 'Misschien ziet een club iets in mij'

Laatste update:

"Ik wil beter worden en zo hard mogelijk werken. Misschien ziet een club iets in mij en geeft me een kans", laat Bolt weten op de website van Strømsgodset. De trainingsstage komt niet helemaal uit de lucht vallen, want de Noorse club wordt gesponsord door Puma. Het Duitse sportmerk is tevens verbonden aan Bolt, waardoor de stage tot stand werd gebracht. Het is dus onduidelijk hoe serieus de proefperiode van de oud-sprinter in Noorwegen precies is.

"We vinden het heel leuk dat Bolt ervoor gekozen heeft om bij Strømsgodset te komen trainen. Hij is een kampioen, een van de grootste atleten aller tijden. We kunnen veel van hem leren en met zijn energieke verschijning is hij waarschijnlijk een grote inspiratiebron voor onze spelers en trainers", zegt Jostein Flo, sportief directeur van de Noorse club. Hij benadrukt dat de stage van Bolt niet alleen een PR-stunt is.

"We willen hem de kans geven om een proefwedstrijd te spelen. Hij is een goede speler, anders was hij hier niet geweest", vervolgt Flo. "We zeiden laatst tegen de spelersgroep dat er een speler kwam meetrainen en dat hij verrekte snel was. De deur ging toen open en Bolt kwam binnenlopen. Het was een schok voor de groep."

Zie jij Usain Bolt ergens als profvoetballer aan de slag gaan?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
1
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties