Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

''Bomba' in Barcelona: kandidaat-voorzitter gaat voor Sergio Ramos'

Laatste update:

Het gerucht wordt omschreven als een 'bomba' en vergeleken met de verhalen over Alfredo di Stéfano, Luís Figo en Jaume Llaurado. Wijlen Di Stéfano zou in 1953 een mondeling akkoord hebben bereikt met Barcelona, maar na inmenging van de centrale regering en voorzitter Santiago Bernabéu verkaste hij naar Real. Figo waagde het in 2000 om van de ene naar de andere aartsrivaal over te stappen. Hij eiste salarisverhoging van Barcelona en gebruikte een voorcontract dat hij bij Florentino Pérez had getekend als dreigmiddel. Pérez won de presidentsverkiezingen verrassend van Lorenzo Sanz en hield Figo aan diens belofte, waardoor de Portugees de overstap naar Real wel moest maken.

Llaurado deed in 2003 aan de voorzittersverkiezingen bij Barcelona mee. Deze ondernemer beweerde een akkoord te hebben met Ajax-verdediger Cristian Chivu en beloofde de komst van onder anderen Ronald Koeman als trainer, Iker Casillas als doelman en Christian Vieri en Hernán Crespo als aanvallers. Casillas bleef Real echter altijd trouw, maar het is nu dus de vraag of Ramos ook bij de nummer twee van de Primera División blijft. De 29-jarige Spanjaard zou ontevreden zijn over een contractvoorstel dat Real hem zou hebben gedaan.

Ramos, ex-speler van Sevilla, mist de 'waardering', is ontevreden over het wegsturen van trainer Carlo Ancelotti en werd al met een transfer naar het Manchester United van Louis van Gaal in verband gebracht. Het huidige contract van Ramos loopt bij Real nog tot de zomer van 2017 door. De presidentsverkiezingen van Barcelona worden overigens over precies één maand gehouden, op 18 juli. Er hebben zich inmiddels zes kandidaten gemeld: Josep Maria Bartomeu, Jordi Majó, Toni Freixa, Jordi Farré, Agustí Benedito en Joan Laporta.

Acht jij een transfer van Sergio Ramos naar Barcelona waarschijnlijk?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties