Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bond wil Russisch elftal voor WK 2018 laten meedraaien in competitie'

Laatste update:

De RFU wil de internationals voor één jaar wegkopen bij hun clubs en na het WK keren de spelers weer terug naar hun werkgevers, zo is de bedoeling. Dat laat Anatoly Vorobyev, de secretaris-generaal van de bond, donderdag weten aan ITAR-TASS. "Het team dat we gaan creëren moet Rusland 2018 gaan heten. Clubs krijgen wel de mogelijkheid om in de winterse transferperiode spelers terug te roepen."

"Ook zou het een optie kunnen zijn dat clubs hun spelers terugkrijgen voor wedstrijden in de Champions League", vervolgt Vorobyev. "Alleen door goede teamwork af te leveren, kunnen we concurreren op het hoogste niveau. Het is absoluut nodig om te kijken hoe we ons elftal kunnen helpen en dat kan dus met Rusland 2018." De Russen begonnen de EK-kwalificatiereeks overigens met een 4-0 overwinning op Liechtenstein.

Een goed plan van de Russische voetbalbond?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
14
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties