Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bondscoach baalt van besluit Ajax en Feyenoord: 'Dit is juist heel goed'

Laatste update:

De keuzeheer moet het door het besluit stellen zonder spelers als Riechedly Bazoer, Donny van de Beek, Bart Nieuwkoop, Dabney dos Santos en Kevin Diks. Ook voor henzelf is dat een groot gemis, denkt Winter. "Spelen tegen de beste landen uit deze leeftijdscategorie is heel goed voor de ontwikkeling van deze spelers. Dat weet ik zeker, honderd procent."

De clubs hebben als motivatie dat zij al vroeg in het seizoen moeten strijden in Europa, terwijl het EK loopt tot 19 juli. "Voor jongens die in de basis spelen van het eerste elftal kan ik het wel begrijpen, maar anders niet", reageert Winter. "Voor spelers die niet vast in het eerste staan, is zo'n EK juist heel goed om mee te maken."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties