Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan

Laatste update:

Slot kreeg zondag tijdens en na het competitieduel met Excelsior (4-0 winst) van de Feyenoord-supporters een afscheid in stijl. Er hingen diverse spandoeken waarop supporters hun waardering lieten blijken voor de trainer die de club vorig seizoen kampioen maakte en dit jaar naar winst van de KNVB-beker leidde. Ook na het laatste fluitsignaal kreeg Slot volop applaus.

Driessen is echter van mening dat Feyenoord geen afscheid heeft genomen van 'een heilige'. "Ook controlfreak Arne Slot heeft zo z'n dingetjes", schrijft de columnist, die vervolgens enkele kritiekpunten opsomt. "Los van z'n ijdelheid, is dat hij soms in complotten denkt, geldgedreven is, af en toe manipulatieve trekjes vertoont en zich ten onrechte miskend voelt."

Driessen haalt eveneens aan dat het Slot niet is gelukt om zijn plaaggeesten José Mourinho en Peter Bosz 'te verdrijven'. Daarmee refereert hij aan de finale in de Conference League die van AS Roma werd verloren, terwijl Bosz met PSV Feyenoord aftroefde in de titelstrijd en de Johan Cruijff Schaal. "Qua prijzen bleef Slot derhalve achter bij een recente voorganger in De Kuip: Giovanni van Bronckhorst", aldus Driessen.

Slot kan uiteindelijk ook rekenen op complimenten van Driessen. Zo haalt de columnist aan dat het de trainer is gelukt om Feyenoord een nieuwe voetbalidentiteit te bezorgen. "Of in ieder geval de voetbalidentiteit terug te geven uit de hoogtijdagen toen Feyenoord met Happel kampioen van Europa was en met Coen Moulijn, Wim van Hanegem, Rinus Israël, Ove Kindvall en Wim Jansen iedereen van de mat speelde."

"Een voetbalidentiteit neerzetten is het hoogst bereikbare voor een voetbaltrainer.", vervolgt Driessen. "Je mag je dan scharen in de categorie Johan Cruijff - hij deed dit ook al als speler - en Pep Guardiola. Prijzen zijn voor die categorie ondergeschikt. Daarom is de erfenis en de treurnis bij Slots vertrek groter en intenser bij het Feyenoord-legioen dan toen prijzenpakker Van Bronckhorst als clublegende De Kuip verliet."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
6
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
10
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
21
Vertrouwen in basisplaats in Nederlands elftal: 'Hoef me niet meer te bewijzen'
18
Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties