Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bondscoach boos na blessure: 'Barcelona zorgt niet goed voor Messi'

Laatste update:

Messi viel afgelopen woensdag in de tweede helft van het duel met Atlético Madrid (1-1) uit met een liesblessure. Hij staat zeker drie weken aan de kant. Hierdoor mist hij de WK-kwalificatiewedstrijden met Argentinië tegen Peru op 7 oktober en Paraguay vijf dagen later. Messi moest in twaalf dagen tijd vier keer opdraven, en dat is volgens Bauza funest geweest. "Barça vertelt ons altijd dat we moeten oppassen met Messi, maar het zijn juist zij die niet goed voor hem zorgen", aldus een nijdige Bauza tegen FOX Sports. "Het is vreemd dat zij hem iedere wedstrijd hebben laten spelen."

Barcelona meldde dat Messi over drie weken weer inzetbaar is. "Dat vinden wij heel raar, want drie weken is niet lang genoeg om te herstellen van deze blessure", aldus Bauza. "We hebben nog niet met hem kunnen spreken, we willen graag weten hoe ernstig de blessure is. Barcelona heeft het ons moeilijker gemaakt."

-
Had Barcelona Lionel Messi meer rust moeten geven?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties