Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bondscoach overtuigd: 'Ziyech heeft de kwaliteiten om stap te maken'

Laatste update:

Ziyech was in de afgelopen zes interlands goed voor drie doelpunten en drie assists en het zou Renard niet verbazen als de middenvelder volgend jaar in een Europese topcompetitie speelt: "Het is een keuze voor hemzelf en zijn zaakwaarnemer. Maar als je het mij vraagt, denk ik dat hij de kwaliteiten heeft om in de toekomst een stap hogerop te maken. Ik hoop het voor hem omdat hij een zeer goede speler is en een veel progressie boekt", vertelt hij in gesprek met Goal.

Marokko is op het WK ingedeeld bij Spanje, Portugal en Iran en Renard weet dat het geen eenvoudige opgave zal worden om de volgende ronde te bereiken. Desondanks heeft hij er vertrouwen in dat zijn ploeg het iedereen moeilijk kan maken: "Door alles te geven en ons karakter te tonen. Ik kan het voorbeeld van Algerije nemen. Zij bezorgden Duitsland tijdens hun wedstrijd op het WK in 2014 veel problemen. We moeten vanuit onze kracht spelen, grote wedstrijden afleveren, in onszelf geloven en vertrouwen op ons eigen kunnen."

In de wedstrijd tegen Europees kampioen Portugal zal het vooral zaak worden om Cristiano Ronaldo af te stoppen, weet ook Renard: "Ronaldo, er zijn er geen twee zoals hij. Of misschien heb je Ronaldo en Lionel Messi. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen smaak, maar voor mij is hij een van de beste spelers ter wereld. Het is belangrijk om zijn impact niet te minimaliseren, maar om hem te evalueren, te analyseren en de aandacht te geven die hij verdient."

Denk jij dat Marokko de groepsfase gaat overleven?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties