Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

Laatste update:

Christian Eriksen


Christian Eriksen was een transfer die destijds, in 2022, heel logisch leek. Een technisch bedreven en zeer ervaren speler die transfervrij werd binnengehaald. Vorig seizoen heeft de Deen veel bijgedragen aan Manchester United, ook al werd hij tijdens wedstrijden soms snel moe en hield de spelmaker het zelden negentig minuten vol.

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Christian Eriksen is flink gedaald in de pikorde bij Manchester United.

Eriksen heeft het een stuk moeilijker in zijn tweede seizoen op Old Trafford. En ondanks dat hij sinds de jaarwisseling fit is gebleven, is de 32-jarige middenvelder in slechts twee wedstrijden aan de aftrap verschenen sinds een zorgwekkend optreden tegen Tottenham Hotspur. Het contract van de Deense routinier loopt nog slechts een jaar door en zelfs een transfervrij vertrek zou wellicht zinvol zijn, gezien hoe weinig vertrouwen Ten Hag in Eriksen lijkt te hebben de laatste maanden.

Aaron Wan-Bissaka


Wan-Bissaka's tijd bij United kan grofweg in drie fases worden samengevat. In eerste instantie leek hij een kostbare vergissing vanwege zijn transfersom van omgerekend zestig miljoen euro en het feit dat de rechtsback in aanvallende zin weinig bijdroeg. Maar vorig jaar herontdekte Wan-Bissaka zijn talent voor het één-tegen-één-verdedigen en stootte hij Diogo Dalot van de troon als eerste keus op de rechtsbackpositie.

Is Aaron Wan-Bissaka bezig aan zijn laatste maanden bij Manchester United?

Maar dit seizoen heeft Dalot zichzelf bewezen als de beste rechtsbenige verdediger in de selectie van Ten Hag, terwijl Wan-Bissaka steeds kwetsbaarder oogt. Dat kostte Manchester United bijna een plaats in de FA Cup-finale na een zeer tegenvallend optreden van laatstgenoemde in de halve finale tegen Coventry City.

Manchester United activeerde in januari de contractverlengingsclausule van Wan-Bissaka voor één jaar, waardoor zijn nieuwe contract doorloopt tot medio 2025. Het betekent dat de bekerfinalist nog één kans heeft om een deel van de zestig miljoen euro die het aan hem heeft uitgegeven terug te verdienen. In Engeland leeft in ieder geval de verwachting dat Wan-Bissaka in de etalage wordt gezet.

Anthony Martial


De Fransman is de afgelopen jaren verworden tot mikpunt van spot bij Manchester United. Martial blijkt niet in staat om zelfs maar een handvol wedstrijden fit te blijven en de aanvaller heeft vaak moeite om enige impact te maken als hij al een keer in actie komt. Zijn optredens zorgen bijna altijd voor irritatie en onvrede bij de aanhang.

Anthony Martial is een van de minst populaire spelers bij Manchester United.

Het huwelijk tussen Manchester United en de in 2015 aangetrokken Martial lijkt in de laatste fase te zijn beland. Het contract van de inmiddels 28-jarige aanvaller loopt namelijk af op 30 juni. Daarmee lijkt een einde te komen aan zijn over het algemeen teleurstellende periode bij de kwakkelende topclub uit Manchester.

Sofyan Amrabat


Misschien had Manchester United zich medio 2023 moeten realiseren dat de Marokkaans international niet Premier League-waardig is. Tijdens de onderhandelingen met Fiorentina vorig jaar was er namelijk nauwelijks concurrentie van andere clubs. Amrabat leek in de meeste wedstrijden het tempo niet aan te kunnen en dat had gevolgen: Ten Hag had in 2024 slechts een keer een basisplaats in petto voor de controleur.

Sofyan Amrabat lijkt geen toekomst te hebben op Old Trafford.

United betaalde Fiorentina een huurbedrag van tien miljoen euro, inclusief een aankoopoptie van 25 miljoen euro. Het zou zeer verrassend zijn als deze optie wordt gelicht na afloop van dit tegenvallende seizoen. Ten Hag kan Amrabat, met wie hij bij FC Utrecht ook samenwerkte, in ieder geval al na een jaar van de hand te doen. Dit in tegenstelling tot diverse spelers die langjarige contracten kregen voorgeschoteld door de clubleiding.

Raphaël Varane


Er was de hoop dat de gelouterde Varane het laatste stukje van de puzzel voor toenmalig manager Ole Gunnar Solskjaer zou blijken te zijn. En dat de verdediger zijn ervaring en klasse zou gebruiken om van United een titelkandidaat te maken. Varane is er echter niet in geslaagd de prestaties waar hij in Spanje om bekend stond in Engeland te reproduceren. En de 31-jarige stopper hij is ook niet in staat gebleken om lang fit te blijven.

Niets wijst erop dat Raphaël Varane Manchester United trouw blijft.

Varane speelde slechts 61 procent van de competitiewedstrijden sinds hij in 2021 overkwam van Real Madrid. United heeft daarom besloten om geen gebruik te maken van de clausule om zijn aflopende contract automatisch met een jaar te verlengen. Het geeft Varane al vanaf januari de gelegenheid om met andere clubs te onderhandelen. Gezien zijn leeftijd en blessuregeschiedenis, om nog maar te zwijgen over zijn enorme salaris, lijkt United er weinig aan gelegen om de samenwerking een vervolg te geven deze zomer.

Marcus Rashford


Niemand had verwacht dat Marcus Rashford slechts een jaar na het tekenen van een lucratief contract na zijn beste seizoen ooit op de transferlijst zou komen te staan. Maar naarmate het seizoen vorderde, leken de argumenten om hem te verkopen steeds overtuigender te worden. De aanvaller maakt een zeer lastig jaar door, met slechts twaalf doelpunten in alle competities, ondanks dat hij grotendeels fit bleef.

Marcus Rashford komt voornamelijk

En dan is er nog zijn gedrag buiten het veld. Rashford bezocht een nachtclub na de vernederende 0-3 nederlaag tegen Manchester City in oktober vorig jaar. De veelbesproken uitspatting in Belfast zorgde ervoor dat hij zich ziek moest melden voor de training. Hoe hartverscheurend het ook is om je voor te stellen dat Rashford zijn grote liefde gaat verlaten, een tussentijds vertrek lijkt voor iedereen de beste oplossing.

Jadon Sancho


Sancho heeft de afgelopen weken bij Borussia Dortmund laten zien dat hij nog steeds een voetballer met enorm veel kwaliteiten is. Maar zijn heldendaden in de Champions League veranderen niets aan het feit dat hij een enorm teleurstellende tijd achter de rug heeft bij United. Achtereenvolgens Ole Gunnar Solskjaer. Ralf Rangnick en Erik ten Hag kregen de aanvallende middenvelder (24) niet aan het voetballen op Old Trafford.

Jadon Sancho lijkt zijn laatste wedstrijd voor Manchester United te hebben gespeeld.

Het feit dat hij weigerde zijn excuses aan te bieden aan Ten Hag nadat hij de manager op sociale media op zijn nummer had gezet, toont met name een gebrek aan betrokkenheid bij de club die zoveel geld en tijd in hem investeerde. Zelfs als hij Dortmund naar de eindzege in de Champions League leidt, heeft hij normaal gesproken geen toekomst bij United, met of zonder Ten Hag. The Red Devils zou een mooi bedrag kunnen overhouden aan de verkoop van de speler die volgens Engelse media niet meer wil terugkeren in Manchester.

Casemiro


Een van United's beste spelers van het afgelopen seizoen is vanwege een behoorlijk opmerkelijke terugval een van de meest tegenvallende spelers van deze jaargang geworden. Casemiro zorgde met zijn komst voor vreugde bij de club, terwijl de lat direct hoger kwam te liggen. Maar dit seizoen voelt het soms alsof hij het elftal slechter laat spelen. Casemiro is af en toe pijnlijk traag in vergelijking met zijn tegenstanders en zijn passing en besluitvorming lijken aan slijtage onderhevig.

Casemiro lijkt niet meer op de topspeler die hij bij Real Madrid was.

Jamie Carragher was na de 4-0 zeperd tegen Crystal Palace keihard in zijn oordeel. "Ik denk serieus dat Casemiro nog maar drie wedstrijden op topniveau te spelen heeft", zo klonk het bij Sky Sports. "Hij zou nu moeten denken: ik ga naar de Major League Soccer of Saudi-Arabië. Ik ben bloedserieus. Hij wordt ouder, zijn zaakwaarnemer of de mensen om hem heen moeten hem vertellen dat dit moet stoppen." Casemiro is peperduur en inmiddels 32 jaar oud, waardoor het voor United nog lastig wordt om hem deze zomer van de hand te doen.

Antony


Dat Antony in de Premier League dit seizoen slechts een keer wist te scoren, vat aardig samen hoe weinig de vleugelaanvaller in de afgelopen periode heeft bijgedragen aan United. De flamboyante Braziliaan had een behoorlijk teleurstellend debuutseizoen nadat hij voor 95 miljoen euro overkwam van Ajax en het tweede jaar op Old Trafford is nauwelijks beter te noemen. Om nog maar te zwijgen over de negatieve krantenkoppen die Antony buiten het veld heeft gecreëerd. Van schadelijke beschuldigingen van drie vrouwen over huiselijk geweld tot onsportief gedrag tijdens de strafschoppenserie tegen Coventry City in de halve finale van de FA Cup

Antony heeft nauwelijks nog zijn stempel kunnen drukken bij Manchester United.

Manchester United zal een groot verlies moeten slikken, daar normaal gesproken geen enkele club met gezond verstand zelfs maar zou overwegen om de helft van de transfersom te betalen die in 2022 werd neergelegd voor Antony. Maar het is een verlies dat wellicht het overwegen waard is voor de weggezakte grootmacht, om zo afscheid te kunnen nemen van een van de meest tegenvallende aanwinsten in de clubgeschiedenis.

Mason Greenwood


Greenwood was een van de meest getalenteerde spelers die ooit de academie van United heeft doorlopen. Maar toen de pas 22-jarige aanvaller in januari 2022 werd gearresteerd nadat hij in verband werd gebracht met schokkende beschuldigingen op sociale media, kwam zijn carrière in gevaar. Hoewel alle aanklachten tegen hem in februari 2023 werden ingetrokken, blijft Greenwood een zeer controversieel figuur.

Het lijkt er niet op dat Mason Greenwood terugkeert op Old Trafford.

De aanvaller terughalen zou erg schadelijk kunnen zijn voor het imago van de club. Vooral omdat INEOS onder leiding van Sir Jim Ratcliffe probeert de perceptie van de club te veranderen en tevens nadruk legt op het verhogen van de normen. Greenwood is er ondertussen in geslaagd zijn loopbaan weer op de rails te krijgen bij Getafe en United zou in de zomer een koper moeten kunnen vinden, zelfs als het een lagere transfersom betreft. Op die manier kan men de Greenwood-Saga eindelijk definitief achter zich laten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Moet Manchester United Antony verkopen?

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
10
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
6
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
59
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties