Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bonucci biedt excuses aan voor 'schaamteloze' chaos na mislopen WK

Laatste update:

Enkele dagen na de gigantische deceptie gingen beelden rond die onder meer door La Gazzetta dello Sport werden gedeeld. In de video is te zien hoe er een grote puinhoop is achtergelaten in de kleedkamer. Onder meer sigarettenpeuken, bananenschillen, waterflessen en etensresten worden in alle hoeken van de ruimtes gevonden. De krant noemt het de wijze waarop de kleedkamer werd aangetroffen een 'schaamteloze chaos'. "Het had nooit mogen gebeuren. Onze excuses, we zullen er de volgende keer beter op letten", laat Bonucci weten in aanloop naar de vriendschappelijke interland tegen Turkije van dinsdagavond.

Perschef Paolo Corbi probeerde de ontstane ophef te nuanceren. "We moesten onze vlucht naar Coverciano (trainingscentrum, red.) halen en er was een enorme teleurstelling, ook al was de staat van de kleedkamer toen we vertrokken niet precies zoals in de video. Het lag niet allemaal aan ons." Volgens Bonucci waren de uren na de eliminatie 'verschrikkelijk zwaar. "We hebben weinig gezegd tijdens de groepsbijeenkomsten. Het was stil tijdens de lunches en de diners. Dat zijn zware momenten. Maar we moeten de schouders eronder zetten en vooruit kijken. We moeten opnieuw beginnen en bouwen aan een nieuw elftal."

Italië wist van de laatste vijf WK-kwalificatiewedstrijden er slechts één te winnen en was dus veroordeeld tot het spelen van play-offs. De loting tegen het nietige Noord-Macedonië leek gunstig, maar pakte catastrofaal uit. De Italianen slaagden er niet in om de vijandige muur te slechten, terwijl Noord-Macedonië op koelbloedige wijze bleef wachten op het geschikte moment. Dat moment kwam er in de 92ste minuut, toen Aleksandar Trajkovski plotseling toesloeg en zijn land de 0-1 zege bezorgde.

Door de overwinning neemt Noord-Macedonië het in de finale op tegen Portugal. Voor Italië rest een winter zonder wereldkampioenschap. "Vaarwel wereld, vaarwel Europa, vaarwel alles", schreef La Gazzetta dello Sport daags na de nederlaag. "Vele nutteloze, onwaarschijnlijke en onnauwkeurige pogingen tot aanvallen leidden tot weer een wedstrijd die we niet in winst wisten om te zetten. Het avontuur is voorbij, Italië is niet meer, Mancini's spel bestaat niet meer. Dit is een ramp voor Italië."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties