Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bonucci is er niet gerust op: 'Ze lieten Nederland achter zich'

Laatste update:

"Het zijn twee zeer moeilijke wedstrijden tegen een zeer sterk team, zoals ze in de groepsfase hebben laten zien toen ze Nederland achter zich lieten", vertelt Bonucci op de website van de FIFA. "Het zal lastig worden, maar wij zijn Italië en het missen van het WK is geen optie. Zweden is een team dat het goed aangepakt heeft na het verlies van een van hun beste spelers ooit, Zlatan Ibrahimovic, door compact te voetballen en ze proberen hun tegenstanders te verrassen. Ze gaan niet achterover leunen, ze vechten voor elke bal."

"De kwaliteiten die we in deze twee wedstrijden moeten laten zien zijn dezelfde als altijd. We moeten als een team spelen, bereid zijn om offers voor elkaar te brengen, om nederig te zijn en altijd alles te geven. De geschiedenis van het Italiaanse voetbal laat ons zien dat we op deze manier succes hebben geboekt, of het nu met het nationale team of op clubniveau is."

"Onze kracht is dat we eensgezind blijven in moeilijke tijden. Dus hoewel het Italiaanse voetbal op dit moment niet de meest glorieuze periode doormaakt, zijn we vastbesloten om een einde te maken aan onze slechte reeks en dit is wat we op het veld tegen Zweden zullen laten zien", besluit Bonucci, die tot dusver 73 keer uitkwam voor La Squadra Azzurra.

-
Denk jij dat Italië zich plaatst voor het WK?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
5
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties