Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bony heeft geen toekomst onder Guardiola en trekt naar Londen'

Laatste update:

De Britse krant weet dat West Ham United serieuze interesse heeft in de 27-jarige Bony en ook Michy Batshuayi, Alexandre Lacazette en Christian Benteke zouden opties zijn voor the Hammers. Manchester City zou ervoor open staan om Bony te verkopen omdat manager Josep Guardiola liever eigen spitsen wil halen.

Eigenaar David Sullivan zei onlangs tegen talkSPORT dat West Ham ongeveer tien spitsen op het lijstje heeft staan. "Ik zou Zlatan Ibrahimovic graag bij ons zien, maar ik weet niet of hij komt. Ik weet dat hij 34 jaar is, maar hij is nog altijd geweldig. Daarnaast is er een aantal Premier League-spitsen waarop we kunnen bieden. Echte doelpuntenmakers, maar ik ga hun namen niet noemen."

Zou West Ham United een geschikte club voor Wilfried Bony zijn?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
6
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
10
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
36

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties