Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bony loopt binnen in Manchester: wedstrijdpremie van 25.000 euro

Laatste update:

Voor elke gespeelde wedstrijd met the Citizens krijgt Bony namelijk 25.000 euro extra. De aanvaller wilde namelijk een hoger basissalaris, maar daar wilde het bestuur van Manchester City geen medewerking aan verlenen. De regerend landskampioen van Engeland betaalt naar verluidt een vast bedrag van 32 miljoen euro aan Swansea City, dat nog een miljoen of vier extra kan verdienen indien Bony en/of Manchester City aan bepaalde doelstellingen voldoen. Vitesse heeft ook nog recht op enkele miljoenen.

"Ik ga bij Manchester City met geweldige spelers samenspelen, die kans wil ik met beide handen aangrijpen", vertelde Bony woensdag. Anderhalf jaar geleden maakte hij de overstap van Vitesse naar Swansea City; nu staat hij bij een topclub onder contract. "Ik ben erg trots op mijn transfer, op dit moment heb ik gewacht. Eind vorig seizoen zei ik al dat ik naar een club wilde die in de Champions League speelt. Manchester City komt daarin uit. Ik wil de Champions League winnen, ik geloof echt dat we dat kunnen."

Wilfried Bony is goed genoeg voor een basisplaats bij Manchester City

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
10
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties