Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bony maakt naam in Engeland: 'Hij was geweldig, als een beest'

Laatste update:

Bony maakte tegen the Gunners zijn twaalfde Premier League-goal van het seizoen en staat inmiddels op twintig treffers in totaal. "Hij was geweldig, hij was een beest", verklaarde Monk na afloop. "Hij heeft zichzelf doen gelden en dat is zoals wij hem kennen. Soms kun je in de ogen van een speler al zien hoe graag hij het wil en bij hem was dat het geval. Zijn optreden was erg goed."

De beresterke spits kopte zijn ploeg dinsdag al na elf minuten op voorsprong en leek daarmee lange tijd matchwinner te worden. Arsenal boog de achterstand een kwartier voor tijd echter snel om in een voorsprong, maar dankzij een eigen doelpunt van Mathieu Flamini hield de ploeg van de basisklanten Michel Vorm en Jonathan De Guzman alsnog een punt over aan de ontmoeting in Londen.

-
Wilfried Bony kan nog een stap hogerop

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties