Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bony maakt verschil tussen inefficiënt FC Twente en Vitesse

Laatste update:

Het was onzekerheid troef in de beginfase bij de thuisploeg, die aantrad zonder de door zijn club geschorste Douglas. Samen met de afwachtend houding van Vitesse, leverde het een openingskwartier op waar vrijwel niks gebeurde. Langzaam maar zeker gooide FC Twente de schroom echter iets van zich af en kwam er meer agressie in de ploeg. Nadat Gaël Kakuta een doelpunt afgekeurd zag worden vanwege een voorgaande overtreding, zag interim-coach Alfred Schreuder zijn spelers zelfs het initiatief grijpen. Dat leek na 27 minuten tot de openingstreffer te leiden. Willem Janssen werd de diepte in gestuurd, tikte de bal langs Piet Velthuizen en had een open doel voor zich.

De middenvelder presteerde het echter om de onwaarschijnlijk grote kans, tot ontzetting van iedereen en alles in Enschede, over de lat de mikken. Dmitry Bulykin en Dusan Tadic deden in het resterende kwartier in de eerste helft eveneens van zich spreken, maar ook zij misten uit kansrijke positie. De Russische spits werkte van enkele meters over, terwijl Tadic op slag van rust na enkele behendige bewegingen plots vrij voor Velthuizen verscheen. De inzet van de Serviër was echter veel te slap en miste bovendien richting. De bal rolde enkele meters naast.

De missers voor de pauze kwamen FC Twente uiteindelijk duur te staan. Bony, tot aan de 62e minuut nagenoeg onzichtbaar, schoot namelijk onberispelijk binnen na een uitstekende steekpass van Renato Ibarra. Scheidsrechter Ruud Bossen had voor de 0-1 overigens al enkele keren de aandacht op zich gevestigd door een overtreding in de zestien op Bulykin te negeren en een doelpunt van de Rus wegens buitenspel af te keuren. Uit de herhaling bleek echter dat daar geen sprake van was.

Ook na de tegentreffer kregen de Enschedeërs mogelijkheden op een treffer. Zo was Tim Hölscher vlak na de 0-1 bijzonder dichtbij de gelijkmaker, maar zijn knal werd echter vlak voor de lijn geblokt door Patrick van Aanholt. Omdat ook Jonathan Reis, in de rust in de ploeg gekomen bij Vitesse, naliet om te scoren, bleef het tot aan het slotsignaal spannend. Tadic (schot over) en invaller Luc Castaignos (kopbal van de lijn gehaald) hadden zodoende de kans om voor hun ploeg alsnog een punt uit het vuur te slepen, maar ook zij faalden in de afwerking.

-

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
9
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
19
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties