Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boos Real Madrid ontkent gebruik dopingarts in 'Nederlandse periode'

Laatste update:

Bronnen binnen de club laten aan Marca weten dat Real Madrid inderdaad geld is verschuldigd aan Fuentes, maar alleen omdat hij als getuige werd opgeroepen in de rechtzaak tegen Le Monde in 2009. De Franse krant claimde jaren geleden dat de medische staf van Real Madrid doping verstrekte aan de eigen voetballers.

Volgens Real Madrid gaat het om een reiskostenvergoeding voor Fuentes en een bedrag ter compensatie voor de inkomsten die hij misliep tijdens de rechtzaak. De regerend landskampioen betreurt het feit dat Fuentes vrijdag niet wilde zeggen waarom los Merengues hem geld verschuldigd waren en dat zijn woorden derhalve verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd.

Tomas Valvidielso, advocaat van Fuentes, bevestigt de lezing van Real Madrid., dat Wesley Sneijder, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar, Ruud van Nistelrooij en Royston Drenthe in die jaren onder contract had. Volgens Valvidielso heeft de schuld die Real Madrid bij Fuentes open heeft staan 'niets te maken met Operacion Puerto', het lopende dopingonderzoek tegen de arts.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties