Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Booth is met dubbelslag opnieuw held van FC Utrecht; Lammers maakt eerste goal

Laatste update:

Jans voerde één wijziging door na de 4-2 overwinning op FC Volendam van afgelopen week. Op het middenveld moest Oscar Fraulo plaatsmaken voor Zidane Iqbal. Aan de overzijde kwamen Siemen Voet, Deroy Duarte en Kristoffer Peterson binnen de lijnen.

Meer: Ron Jans gooit deur naar ‘wankel’ Ajax bij voorbaat dicht

FC Utrecht begon uitstekend aan het thuisduel en vond al in het eerste kwart van de wedstrijd de openingstreffer. Na een uitstekende steekpass van Lammers rondde Booth op koelbloedige wijze af door doelman Michael Verrips door zijn benen te passeren: 1-0.

De Domstedelingen hielden nadien de druk op het vijandige doel, maar de snelle tweede treffer werd niet gevonden. Uiteindelijk kwam Utrecht pas twintig minuten voor het einde van de reguliere speeltijd op een comfortabelere voorsprong.

Na een dubbele misser voor Hidde ter Avest wist Othmane Boussaid een minuut later wél te scoren uit een snelle counter: 2-0. Daarmee was het verzet van Fortuna Sittard gebroken.

In de 75ste kwam de 3-0 op naam van Booth, die zijn tweede van de middag aantekende. Na fraai combinatievoetbal via Ter Avest, Boussaid en Fraulo kon de vleugelspits van dichtbij afronden.

Het slotakkoord werd gespeeld door Lammers, die zijn eerste maakte in het shirt van FC Utrecht. De spits schoot hard raakt in de bovenhoek: 4-0.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
2
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
6
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
7
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties