Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Booth-show' bij FC Utrecht - FC Volendam: Taylor maakt er 3, Zach 1

Laatste update:

Het is en blijft een moeizaam seizoen voor Utrecht. Onder trainer Michael Silberbauer wilde het niet vlotten, en ook Jans krijgt het maar moeilijk op de rit. De ervaren oefenmeester gidste de club weliswaar uit de degradatiezone, maar het blijft kwakkelen qua resultaten. Zo werd er dit kalenderjaar nog niet gewonnen.

Voor Volendam geldt echter hetzelfde. Het rommelt zowel sportief als bestuurlijk, en ook in het vissersdorp kwam een nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Regilio Simons. Voorafgaand aan het duel stond Volendam in punten gelijk met hekkensluiter Vitesse, waardoor het Andere Oranje misschien nog wel meer behoefte had aan drie punten. Wat dat betreft ging Volendam goed van start.

Na een dikke acht minuten begon Bilal Ould-Chikh aan een actie, die hem uiteindelijk een hoekschop opleverde. De vleugelaanvaller ging zelf achter de bal staan en slingerde die in de richting van Zach Booth, die niet goed aannam, maar toch kon binnenwerken: 0-1. Het was het eerste doelpunt van de Amerikaan voor Volendam, en eentje waarmee hij zijn broer op achterstand zette. Die had iets na het halfuur het perfecte antwoord.

Een aanval over links belandde via Sam Lammers bij Taylor Booth, die uit de draai schoot en daarmee Volendam-goalie Mio Backhaus verraste: 1-1. Ook voor Taylor was het zijn eerste dit seizoen, en daar zou later die middag nog eentje bij komen. Maar eerst was het de beurt aan Nick Viergever: de Utrecht-captain kopte op slag van rust raak uit de nasleep van een corner. Lang konden de Domstedelingen echter niet van de voorsprong genieten.

Weer was het een doelpunt uit een hoekschop: invaller Joshua Flint werkte na 54 minuten de 2-2 tegen de touwen. Ditmaal wist Utrecht echter sneller de rug te rechten. Daarvoor mocht wederom Booth bedankt worden: de middenvelder was met een fraai hakje het eindstation van een lage voorzet van Jens Toornstra.

Voordat Taylor met een publiekswissel naar de kant werd gehaald, maakte hij er nog eentje bij. Hij kon vrij doorlopen na een steekbal van Toornstra en verschalkte Backhaus voor de derde maal die middag: 4-2. Zach was op dat moment net gewisseld en zag de situatie met gemengde gevoelens aan. Utrecht klimt zo naar de elfde plek, terwijl Volendam zeventiende blijft. Het verschil met hekkensluiter Vitesse bedraagt nog altijd slechts een doelpuntenmarge van drie.

Meer nieuws

Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
0
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
3
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
15
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
10
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties