Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Booy en De Jonge hebben wij niet benaderd en Petrovic is ook geen kandidaat'

Laatste update:

De nieuwe technisch directeur Remco Oversier vindt dat Almere goed gehandeld heeft: "Vanuit het perspectief van Almere City kan ik alleen maar zeggen dat dit goed en verstandig is. Jack de Gier is een fantastische trainer", laat hij optekenen door De Gelderlander. NEC zal dus verder moeten kijken, maar Oversier wil niet te veel ingaan op de mogelijke kandidatenlijst in de Goffert.

Hij krijgt echter ook wel wat mee van de geruchtenstroom die rond de club circuleert: "In de wandelgangen circuleren tal van namen. Maar Foeke Booy, Roy Hendriksen en Jan de Jonge hebben wij alvast niet benaderd. En Zeljko Petrovic is ook geen kandidaat. De aanstelling van Adrie Bogers als assistent staat daar geheel los van", reageert hij. Petrovic wilde Bogers in zijn tijd bij ADO Den Haag als rechterhand hebben, maar stuitte destijds op verzet vanuit de club.

Wie er ook trainer van NEC gaat worden, lijkt volgend seizoen in ieder geval te kunnen beschikken over Kevin Jansen. Het eerder genoemde De Gelderlander meldt maandagochtend namelijk dat de Nijmegenaren de middenvelder transfervrij overnemen van ADO. Jansen, die een tweejarige contract gaat ondertekenen bij zijn nieuwe club, staat voorlopig echter nog wel minstens zes weken langs de kant: hij revalideert nog van een zware knieblessure.

Denk jij dat Kevin Jansen een versterking zou zijn voor NEC?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
0
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties