Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bordeaux vergeet miljoenenaankoop in te schrijven: 'Dit gebeurt zelden'

Laatste update:

"Het is een administratieve fout. De deadline verstreek maandagavond om 12 uur, dus als het nodig is kan hij wel meedoen in de knock-outfase. Dit soort fouten worden zelden gemaakt", legde voorzitter Stéphane Martin vrijdag uit tijdens een persconferentie. Basic maakte in de eerste competitiewedstrijd tegen Racing Strasbourg zijn debuut voor Bordeaux en kwam afgelopen weekend ook tegen Stade Rennais als invaller in actie.

De Kroaat moet het voorlopig dus met competitie- en bekerwedstrijden doen en zal hopen dat Bordeaux, dat in de groepsfase van de Europa League aan FC Kopenhagen, Slavia Praag en Zenit Sint-Petersburg werd gekoppeld, ook na de winterstop nog Europees speelt. De 21-jarige Basic heeft dit seizoen overigens al wel twee Europa League-wedstrijden in de benen, aangezien hij namens Hajduk in actie kwam in de voorrondeduels met Slavia Sofia.

Denk jij dat Girondins Bordeaux de groepsfase van de Europa League gaat overleven?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties