Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Borré negeert Feyenoord en bereikt akkoord over vijfjarig contract'

Laatste update:

De Argentijnse sportzender meldt dat Borré heeft besloten om een aanbieding van Grêmio te accepteren. De Braziliaanse club zal nog een kleine compensatie betalen aan River Plate om Borré, die zijn handtekening gaat zetten onder een vijfjarig contract. Grêmio eindigde in het afgelopen Série A-seizoen als zesde, terwijl de Braziliaanse club in de kwartfinale van de Copa Libertadores werd uitgeschakeld door Santos.

Borré werd in 2015 door Atlético Madrid als groot talent weggeplukt bij Deportivo Cali. De Colombiaanse aanvaller kon de verwachtingen die hoorden bij de transfersom van vijf miljoen euro echter niet waarmaken en maakte nooit zijn debuut voor Atlético. Na uitleenbeurten bij Deportivo Cali en Villarreal keerde Borré in 2017 terug naar Zuid-Amerika om bij River Plate te gaan spelen.

De centrumspits staat na 130 officiële wedstrijden voor laatstgenoemde club op 50 goals en 16 assists. Afgelopen zondag imponeerde Borré met vier goals tegen Godoy Cruz (1-6), een wedstrijd die gespeeld werd in het kader van de Copa Diego Maradona. Ook speelde Borré twee keer voor het Colombiaanse nationale elftal, zonder te scoren. Feyenoord beschikt met Bryan Linssen, Róbert Bozeník, Nicolai Jörgensen en Lucas Pratto over vier spitsen, waarvan de laatste in de zomer terugkeert bij River Plate.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties