Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borst moest keihard lachen om duo: 'Sorry, een schertsfiguur bij PSV 1'

Laatste update:

Rond de vijftigste minuut zag Borst de bal in dertig seconden zes keer veranderen van elftal. "Als je er het geluid van een flipperkast uit de jaren zeventig onder monteert, schiet je in de lach omdat je de onkunde dan beter ziet", schrijft Borst in de krant. Toen de Griekse spits Kostas Mitroglou inviel bij PSV moest de columnist ook lachen.

In the Zone | Denzel Dumfries: 'Geen goed teken als ik de topscorer ben'

"Sorry. Goede baard, maar waarom een voetbalveteraan, een schertsfiguur in PSV 1? Toen de uitblinkende, flaterende PSV-keeper Lars Unnerstall in de slotfase naar voren ging gebeurde het me weer: ik schoot in de lach om de wanhoop. Toen hij bijna raak kopte moest ik keihard lachen. Sommige filosofen verfoeien zulk gedrag. Omdat dat gelach pure hoon is en voortkomt uit een gevoel van superioriteit."

"Als de twee rijkste Nederlandse clubs tegen elkaar voetballen en je ziet dat de tweede helft van Ajax-PSV zo'n hoog Manolev-gehalte heeft, dan hoor je René van der Gijp lachen. (...) Zondagmiddag 2 februari 2020 schoot in de tweede helft Ajax noch PSV een bal tussen de palen. Je kunt daar boos over worden en zeggen dat het een schande is, maar je kunt er ook om lachen. En zo'n wedstrijd rangschikken onder de categorie: parodie op voetbal."

Ben jij het met Hugo Borst eens?

Meer nieuws

Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
1
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
19
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
12
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
49
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties