Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund begint overweldigend aan nieuw Bundesliga-seizoen

Laatste update:

In het eerste bedrijf was er uitsluitend sprake van eenrichtingsverkeer richting het doel van Yann Sommer. De ploeg van Lucien Favre, die Roel Brouwers op de bank liet, speelde een zwakke eerste helft en was niet bestand tegen de aanvalsdrang van de thuisploeg. Na een kwartier spelen was het al raak; na voorbereidend werk van Mats Hummels en Shinji Kagawa schoot Marco Reus het leer in de korte hoek. Zes minuten later verscheen de 2-0 op het scorebord: uit een voorzet van Marcel Schmelzer kopte Pierre-Emerick Aubameyang het leer diagonaal achter Sommer.

Na ruim een half uur vergrootte Borussia Dortmund opnieuw de voordelige marge. Julian Weigl pakte de bal af van Lars Stindl, bediende Ilkay Gündogan, die Aubemeyang op pad stuurde. Op aangeven van de Gabonees zorgde de vrijstaande Henrikh Mkhitaryan voor de 3-0. Vijf minuten na rust gooide Mkhitaryan het duel definitief in het slot: hij schoot de bal op aangeven van Reus hoog binnen. Kagawa had nog een grote kans op de 5-0, maar de Japanner kon het voorbereidende werk van Aubemeyang niet verzilveren.

Borussia Dortmund geeft Borussia Mönchengladbach een pak slaag: 4-0! Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang en Henrikh Mkhitaryan (2x) scoorden! #wateenstart #bundesliga #vierzegesoprij #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties