Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund dreigt: 'De eerstvolgende zal hopeloos falen'

Laatste update:

Dortmund zal in de toekomst korte metten maken met zulk gedrag, dreigt Watzke. Vorige week donderdag bracht hij een 'heldere' boodschap over aan de selectie. "De eerstvolgende speler die zoiets probeert, zal hopeloos falen. Diegene zal ongekende problemen krijgen. De eerstvolgende speler die ons onder druk wil zetten door niet alles te geven of zelfs te staken, zal niet mild worden aangepakt. Hij zal plaatsnemen op de tribune. Dat weten ze nu allemaal."

"Dit is een publiekelijk statement. Na Ousmane Dembélé en Pierre-Emerick Aubameyang is er veel interesse ontstaan. We moeten weer structuur aanbrengen in onze selectie", doceert de beleidsbepaler. Op de slotdag van de winterse transfermarkt werd Aubameyang de duurste aankoop ooit van Arsenal, met een transfersom van 63,75 miljoen euro. Hij debuteerde zaterdag met een doelpunt in het competitieduel met Everton.

In het interview wordt Watzke ook gevraagd waarom Dortmund ervoor koos om Aubameyang van de hand te doen. Hij beschikte niet over een aflopend contract, maar volgens de directeur was de situatie onhoudbaar. "Hij vertelde ons dat hij dit seizoen zou blijven, deels als reactie op het vertrek van Dembélé. Maar we hadden ook het gevoel dat we hem dankbaar moesten zijn, omdat hij in 2016 bleef terwijl Mats Hummels, Ilkay Gündogan en Henrikh Mkhitaryan allemaal vertrokken. Aubameyang weigerde lucratieve aanbiedingen en bleef BVB trouw."

"Als hij toen deel had uitgemaakt van de exodus, zouden we het moeilijk hebben gehad. Dat is een van de redenen waarom we het uiteindelijk deden", legt Watzke uit. "Maar bovenal omdat we niet het idee hadden dat de situatie weer normale vormen zou aannemen in de tweede seizoenshelft. Niet met de fans en niet met de team. Door zijn gedrag was er te veel gebroken. De transfersom was niet dermate hoog dat we het puur uit financiële overwegingen moesten doen."

Heeft Borussia Dortmund goed gehandeld in de zaak-Aubameyang?

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties