Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund haalt na Götze opnieuw WK-winnaar

Laatste update:

"Borussia Dortmund is een topclub in Europa met een sterk en interessant team. Ik weet uit eigen ervaring hoe goed Dortmund kan zijn als de fans achter het team staan en ik verheug me er op dat voor de eerste keer mee te maken. In de aankomende jaren hoop ik met Borussia Dortmund succes te behalen en ik kan niet wachten om te beginnen met trainen en de mensen te overtuigen dat de club de juiste keuze heeft gemaakt mij vast te leggen", laat Schürrle weten.

Schürrle wordt meteen de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van Dortmund: hij lost daarmee de net vertrokken Henrikh Mkhitaryan af, die 27,5 miljoen euro kostte. De aanvaller is na Götze, Ousmane Dembélé, Sebastian Rode, Raphaël Guerreiro, Marc Bartr, Emre Mor en Mikel Merino de achtste zomeraanwinst van de nummer twee van het afgelopen seizoen.

Een topaanwinst voor Borussia Dortmund

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
1
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
11
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
31
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties