Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund telt 25 miljoen euro neer voor opvolger Dembélé

Laatste update:

De Fransman werd afgelopen week voor een megabedrag verkocht aan Barcelona. Yarmolenko arriveerde zondag in Duitsland om de laatste plooien glad te strijken. Borussia Dortmund en Dynamo Kiev waren het toen al eens over een transfersom van 25 miljoen euro. "Ik ben Dynamo Kiev zeer dankbaar dat ze mijn droom in vervulling hebben laten gaan. Ik heb er altijd van gedroomd om voor een grote Europese club te spelen", zegt de 69-voudig international van Oekraïne op de website van zijn nieuwe werkgever.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


"Andriy is een speler die we al langere tijd volgen. Hij speelt al jaren op een hoog niveau", stelt Michael Zorc, sportief directeur bij die Borussen. Yarmolenko speelde enkel nog voor Dynamo Kiev en maakte voor die club 137 doelpunten in 339 officiële wedstrijden. Vorig seizoen was er al interesse van Everton, maar het bod van the Toffees vlak voor het einde van de transferwindow werd van tafel geveegd.

Het contract van Yarmolenko in Kiev liep nog tot 2020, maar de voorzitter van Dynamo had al enkele keren laten weten dat de smaakmaker mocht vertrekken voor het juiste bedrag. Borussia Dortmund meldde zich in eerste instantie met 22 miljoen euro in Oekraïne, terwijl de vraagprijs van Dynamo Kiev op 25 miljoen lag. Uiteindelijk hebben die Borussen daar toch aan voldaan.

Goede aanwinst voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties