Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund verliest topper in eigen huis door onstuitbare Serhou Guirassy

Laatste update:

Donyell Malen raakte eind maart geblesseerd aan zijn bovenbeen, en is daar nog altijd niet van hersteld. Daarom ontbrak hij zaterdag in de wedstrijdselectie van Dortmund. Ian Maatsen zat er wel bij: hij stond bovendien in de basis, als linksback.

De eerste helft ging redelijk gelijk op, maar de meeste kansen waren wel voor de thuisploeg. Zo werd een schot van Emre Can gekeerd door Alexander Nübel, bracht de doelman ook redding op een knal van Marcel Sabitzer en kopte Niclas Füllkrug naast uit een corner.

Halverwege het eerste bedrijf werd ook Stuttgart gevaarlijk, en kreeg het ook de beste kans tot dan toe. Een voorzet belandde bij Guirassy, maar hij kopte in kansrijke positie naast.

Doordat Nübel enkele minuten later knap redding wist te brengen op een poging van de doorgebroken Karim Adeyemi, gingen beide ploegen met de brilstand op het bord de rust in.

Na ruim een uur spelen brak Guirassy de ban. Jamie Leweling gaf de bal laag voor op de spits, die de bal vanaf een meter of tien de bovenhoek in schoot: 0-1. Voor Guirassy alweer zijn 24ste doelpunt in dit Bundesliga-seizoen.

Dortmund ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker, en kreeg tien minuten voor tijd een enorme mogelijkheid. Nübel bracht fraai redding op een kopbal van Felix Nmecha, waarna Nico Schlotterbeck de rebound huizenhoog over schoot. Stuttgart hield ook daarna stand, en daardoor leed Dortmund de eerste nederlaag in alle competities sinds 25 februari.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties