Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Borussia Dortmund verslaat Lyon en maakt 25 miljoen euro over'

Laatste update:

Diallo, 22 jaar, bracht afgelopen week een bezoek aan Dortmund, waar hij de faciliteiten van BVB bekeek en tevens een onderhoud met Lucien Favre, de nieuwe trainer van de Bundesliga-club had. De Frans jeugdinternational visiteerde een dag later ook het trainingscomplex van Olympique Lyon en sprak met trainer Bruno Génésio.

Diallo zou inmiddels zijn ja-woord aan Dortmund hebben gegeven. De verwachting is dat de transfer vanaf 1 juli wereldkundig zal worden gemaakt, daar de transfer in een nieuw boekjaar van een officieel karakter moet worden voorzien. Diallo zal zich voor vijf seizoenen aan die Borussen verbinden.

Diallo, die FSV Mainz 05 circa 25 miljoen euro gaat opleveren, is alweer de vijfde versterking van Dortmund voor komend seizoen. Eerder maakten Marwin Hitz (transfervrij, FC Augsburg), Marisu Wolf (vijf miljoen euro, Eintracht Frankfurt), Thomas Delaney (twintig miljoen euro, Werder Bremen) en Eric Oelschlägel (transfervrij, Werder Bremen) de overstap.

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
23
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties