Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund walst over Odd heen in tweeluik met 16 goals

Laatste update:

De fans die er vorige week ook bij waren zagen dus liefst vijftien doelpunten, verspreid over twee wedstrijden. Waar BVB in Noorwegen in het mes van Odd BK liep, ging het nu weer vroeg mis. Ole-Jörgen Halvorsen kopte na negentien minuten raak uit een hoekschop vanaf de rechterkant, die slecht verdedigd werd door de Duitsers. Het team van Thomas Tuchel stelde al heel vlot orde op zaken en kwam via Henrikh Mkhitaryan terug tot 1-1: de Armeense middenvelder schoot heerlijk binnen.

Daarna ging het heel rap voor Dortmund. Marco Reus schoot van dichtbij doodeenvoudig binnen na goed voorbereidend werk van Ilkay Gündogan. Vijf minuten daarna, er stond toen iets meer dan een half uur op de klok, maakte Reus zijn tweede van de avond en nummer drie voor zijn club. Ditmaal bereidde Mkhitaryan de treffer voor en stond het 3-1. Over twee duels bezien was de score zodoende reeds opgelopen tot 7-4 en dus werden de supporters volop verwend met het schouwspel tussen hun clubs. Nog voor rust tilde Shinji Kagawa de tussenstand naar 4-1 en maakte hij aan alle Noorse illusies een definitief einde.

De Japanse middenvelder kwam door het midden op en liep zo tegen een voorzet van Mattias Ginter aan, die eenvoudig opgeruimd had moeten worden. In de tweede helft maakte Dortmund er een feestje van voor de hondstrouwe supportes en werd er nog tweemaal gescoord. Gündogan tekende voor de nog ruimere voorsprong nadat Jonas Hofmann hem de bal op een presenteerblaadje aanbood: Reus voltooide zijn hattrick met een intikker via het lichaam van de doelman. Oliver Berg deed nog iets terug namens Odd BK met de 6-2, maar het slotakkoord was voor Kagwa. Borussia verloor dit seizoen nog geen duel en wil die goede reeks zondag doorzetten, thuis tegen Hertha BSC.

-
Borussia Dortmund is een van de favorieten voor de winst van de Europa League

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
1
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
9
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
15
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties