Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Borussia Dortmund wil zevende aanwinst oppikken bij Real Madrid'

Laatste update:

De Duitse topclub zou in Jesé een kandidaat-opvolger zien van Henrikh Mhitaryan, die werd verkocht aan Manchester United. Real Madrid zou daar volgens AS ook voor openstaan, zij het met een terugkoopclausule: als Jesé buitengewoon goed zou gaan presteren in Dortmund, wil Real Madrid de optie hebben hem voor een eerder afgesproken bedrag terug te halen naar Spanje.

Vorig seizoen was Jesé in totaal goed voor 1.252 minuten in het shirt van Real Madrid, verdeeld over LaLiga, de Champions League en de Copa del Rey. Hij sloot het seizoen bij los Merengues af met zes doelpunten en acht assists. Hoeveel geld Borussia zou moeten betalen voor de 23-jarige Spanjaard is niet bekend. De Bundesligist haalde Sebastian Rode, Marc Bartra, Raphaël Guerreiro, Mikel Merino, Emre Mor en Ousmane Dembélé al binnen.

Zou Borussia Dortmund veel plezier beleven aan Jesé Rodríguez, denk je?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties