Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund wint opnieuw en evenaart indrukwekkend clubrecord

Laatste update:

Een eerste helft met een dominant Borussia Dortmund leek doelpuntloos te eindigen, maar op slag van rust sloeg het team van Tuchel toe. Na goed voorbereidend werk van Mario Götze en Ousmane Dembélé werkte Pierre-Emerick Aubameyang bij de tweede paal de 1-0 tegen de touwen. Een meevaller voor die Borussen, die na een wankele openingsfase beter in de wedstrijden kwamen maar vervolgens weinig kansen creeërden.

Na de onderbreking maakte Dortmund meteen jacht op de 2-0, die uiteindelijk in de 53e minuut op het scorebord verscheen. Na een goede combinatie met Gonzalo Castro schoot Piszczek het leer vanaf een meter of tien achter Alexander Schwolow: 2-0. De fans leken zich op te maken voor wederom een flinke overwinning, maar niets was minder waar. Maximilian Philipp kreeg zeven minuten later de bal mee van Janik Haberer en plaatste de bal achter Roman Bürki: 2-1.

Het was zodoende oppassen geblazen voor Dortmund, mede omdat men er niet in slaagde om de voordelige marge uit te breiden. Zo mikte Aubameyang de bal op de paal. In de slotfase viel het derde doelpunt van BVB alsnog: via Julian Weigl, Aubameyang en Castro kwam de bal terecht van Raphael Guerreiro, die in alle kalmte er 3-1 van maakte.

-
Denk jij dat Borussia Dortmund kampioen wordt?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties