Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia en Liverpool moeten bod verhogen: 'Dit is nog niet goed genoeg'

Laatste update:

De 22-jarige back werd deze woensdag nog in verband gebracht met Barcelona, dat in Guerreiro een mogelijke opvolger van Adriano zou zien. Eerder werd Guerreiro al gelinkt aan Borussia Dortmund en Liverpool en die twee clubs hebben reeds een bod uitgebracht, zo laat vicevoorzitter Alex Hayes weten aan Ouest France. Beide aanbiedingen zijn echter afgewezen.

Het is niet bekend wat Lorient wil hebben voor Guerreiro, die nog maar een contract voor een jaar heeft. "Op het moment hebben vier clubs uit het buitenland zich voor hem gemeld en Borussia en Liverpool hebben een bod uitgebracht", beweert Hayes. "Een andere club volgde al snel, maar wij hebben nog geen bod ontvangen waar we gelukkig mee zijn. Dit is nog niet goed genoeg."

"We zijn rustig: we hoeven hem niet per se te verkopen om onze balans op orde te krijgen", benadrukt Hayes. "Niemand wil Raphaël eigenlijk zien vertrekken, zeker onze voorzitter niet. Hij vertrekt alleen als we een aanbieding ontvangen die niet te weigeren valt."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties