Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bos komt terug op absurde beslissing: 'Eagles heeft er niks aan, maar...'

Laatste update:

Na een schot van Eagles-spits Isac Lidberg pareerde Hendriks al vallend met maar liefst twee handen de bal. Het Twitter-account van de club omschreef de situatie als volgt. "43' Grote kans voor Go Ahead Eagles. Een knappe redding met de handen van Utrecht-verdediger Ramon Hendriks is niet genoeg voor een penalty. Ook niet als scheidsrechter Bos gaat kijken bij het scherm."

Na afloop werd Bos direct geconfronteerd door ESPN-commentator Cristian Willaert. "Waarom is dit geen penalty? Wij zien twee handen naar de bal gaan!" Bos gaf vervolgens eerlijk toe de verkeerde beslissing te hebben genomen. "In het veld was ik overtuigd van de steunarm die onderweg is naar de grond, die overtuiging zocht ik ook bij het VAR-scherm. Als ik dan terugkijk is dat gewoon niet goed, dus hier baal ik van. Eagles heeft er niks aan, maar dit had een strafschop moeten zijn" Willaert complimenteert de arbiter vervolgens voor zijn eerlijkheid.

Ondanks de beslissing van Bos wist Kowet zaterdagavond een knappe zege te boeken in Stadion Galgenwaard. Het elftal van René Hake staat momenteel op een keurige elfde plek in de Eredivisie. In Utrecht was Willum Thór Willumsson de gevierde man. De 24-jarige IJslander was in de 94ste minuut verantwoordelijk voor de winnende treffer. Het eerste doelpunt, in de blessuretijd van de eerste helft, kwam op naam van Oliver Valaker Edvardsen.

Eredivisie
FC Utrecht
1 - 2
Go Ahead Eagles

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties