Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één

Laatste update:

Dat heeft alles te maken met het financiële plaatje dat komt kijken bij het bekostigen van de spits. Paris Saint-Germain nam de 1,87 meter lange aanvalsleider afgelopen seizoen voor een duizelingwekkende 95 miljoen euro over van Eintracht Frankfurt.

Samen met Gonçalo Ramos gaf hij vorm aan de nieuwe voorhoede van les Parisiens. In totaal kwam Kolo Muani dit seizoen in 39 wedstrijden in actie voor de ploeg van Luis Enrique.

Daarin was de 25-jarige spits goed voor negen doelpunten en zes assists. Het is onbekend hoe PSG staat tegenover een eventuele verkoop van Kolo Muani, maar vermoedelijk zal het een behoorlijk deel van de aankoopprijs terug willen verdienen.

De Franse kampioen zal volgend seizoen de nodige mutaties ondergaan in zijn selectiebestand en zeker in de voorhoede. Zo gaat Kylian Mbappé de Franse hoofdstad aan het einde van het seizoen verlaten.

Hoogstwaarschijnlijk vertrekt de steraanvaller in de zomer naar Real Madrid. Naast Kolo Muani en Ramos heeft PSG voorin ook nog de beschikking over onder meer Bradley Barcola, terwijl het ook op zoek gaat naar een steraanvaller om Mbappé op te volgen. Zo lijkt een vertrek van Kolo Muani niet helemaal uitgesloten.

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
41
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
18
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
3
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
32
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties