Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boskamp komt terug op kritische uitspraken: 'Ik moet mijn smoel houden'

Laatste update:

Dessers is al een aantal keer onderwerp van gesprek geweest toen Boskamp te gast was bij Het Belang van Limburg. Zo vertelde de goedlachse Feyenoord-fan in augustus nog weinig vertrouwen te hebben in de Belg, nadat bekend was geworden dat de aanvaller op huurbasis richting Rotterdam trok. "Hij kan natuurlijk een goaltje maken en is bekend met de Nederlandse competitie, maar ik kijk er een beetje hetzelfde tegenaan als toen Dessers naar KRC Genk ging. Ik vind het net te weinig voor een topclub."

In maart van dit jaar was Boskamp in gesprek met hetzelfde Belgische blad nog steeds niet overtuigd van de kwaliteiten van de spits. "Nee, ik moet zeggen dat hij veel belangrijke goals maakt, maar je wil naar een niveau toegroeien dat hoger is en dat zie ik niet zitten. Genk wil vier miljoen voor hem hebben en dat gaat Feyenoord nooit betalen. Het is een aardige speler, maar niet voor een topclub. Feyenoord is een topclub, maar heeft geen topploeg."

"Ik heb altijd mijn twijfels gehad of hij het ook aan de top zou kunnen waarmaken, maar nu schiet hij ze er wel aan de lopende band in", zo komt Boskamp nu terug op zijn eerdere kritiek op Dessers. De aanvaller is dit seizoen al goed voor 20 doelpunten in 45 wedstrijden, waarvan hij er 10 in de Conference League wist te produceren. Dessers hoopt de Europese beker te veroveren, maar strijdt daarnaast ook samen met Tammy Abraham om de topscorerstitel in de Conference League. De spits van AS Roma heeft met negen treffers één doelpunt minder dan de Belg gemaakt. "Ik moet mijn smoel houden", komt Boskamp nu terug op zijn eerdere uitspraken over de spits. Overigens geniet de analist van de finaleplek van Feyenoord. "Ik ben nog aan het genieten, jongen. Het voetbal was niet om aan te gluren, maar we zitten wel in de finale."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties