Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boskamp lacht zich suf om Van der Meijde: 'Op je pik getrapt en afgebluft'

Laatste update:

"Ik vind Andy een geweldige kerel, maar voor mij wordt het nu te veel", zo zei Janssen in Fresia & Milan parkeren de bus. "Dus als ik het kijk, ben ik er na een kwartier of twintig minuten klaar mee. Dan druk ik het weg. Het is leuk een grapje, maar het mag ook wel op de inhoud zitten. Want volgens mij zit hij bij een programma waar af en toe ook over voetbal moet worden gesproken. Want daarom zijn ze Offside gaan heten en niet Inside. Dat mis ik soms weleens", aldus de rechterhand van Phillip Cocu.

"Ik denk dat ik ook maar bij Nederland 1 (Studio Voetbal, red.) moet gaan zitten. En dan slap ouwehoeren", reageert Van der Meijde vanuit de studio met een kwinkslag. "Gewoon over voetbal enzo. Dit is voetbalkantinepraat, ik zit hier goed. Het is leuk wat hij zegt en Theo doet het goed, maar ik denk dat hij hier wil zitten." Die uitspraak leidt tot verbazing bij Wilfred Genee. "Je denkt niet dat het opbouwend bedoeld is?", vraagt de presentator. "Ik ken Theo al heel lang en het is leuk wat hij zegt, maar ik denk dat de sfeer ook wel belangrijk is in het leven", gaat Van der Meijde verder.

"Je bent op je pik getrapt, hè?", vraagt Boskamp vervolgens al lachend aan Van der Meijde. "Nee, helemaal niet. Hij mag dat zeggen", antwoordt de voormalig buitenspeler direct. "Ik zeg ook gewoon wat ik wil zeggen, daarom zit ik hier. Maar ik ben helemaal niet op mijn pik getrapt." Wesley Sneijder vraagt of Van der Meijde dit had verwacht van Janssen. "Nee, dat had ik niet verwacht. Maar hij mag zeggen wat hij wil. Ik vind Theo heel goed. Het is een goede trainer en hij doet het goed bij RTL. Hij zegt daar nuttige dingen." Om met een kwinkslag af te sluiten: "Ik ga hem blokkeren gelijk." Boskamp kan zijn lach ondertussen niet meer inhouden. "Zo heb ik je nog nooit gezien, je bent helemaal afgebluft. Klasse van Theo. Je bent net een dood vogeltje."

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties