Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boskamp reageert op Vandaag Inside-schandaal en neemt helder standpunt in

Laatste update:

In Koffie met Boskamp op het YouTube-kanaal van Vandaag Inside geeft Boskamp aan dat Derksen 'al tien keer' heeft gezegd te zullen stoppen. "Ik heb de uitzending zelf niet gezien, want ik deed de Champions League-analyse. Maar de kranten in België staan er ook helemaal vol van", reageert Boskamp. Hij heeft de uitspraken wel meegekregen. "Ik mag het niet zeggen, maar ik moest toch glimlachen. Want wat hij vertelde, heeft hij zeker niet gedaan. Ik hoorde dat hij het wat afzwakte, maar ik ken hem zo lang: hij heeft het echt niet gedaan."

"Ik heb geen idee waarom hij het gezegd heeft. Het is zo'n leuk programma, maar daar zo'n kloteopmerking is het programma naar de klote", aldus Boskamp, die benadrukt dat Derksen uit de bocht is gevlogen. "Johan is een wereldgozer, maar dat had hij niet moeten doen. Ik geloof niet dat hij dat gedaan heeft. In deze tijd kun je dit soort dingen niet meer zeggen, ik weet nog steeds niet waarom hij het heeft gezegd. Ik geloof er geen reet van. Dat meen ik echt. Ik ken hem veel te goed: hij heeft het niet gedaan. Nooit. Maar het belangrijkste was dat er zo om werd gelachen."

De voormalig middenvelder was sinds 2010 een van de vaste gasten bij Voetbal Inside en de opvolgers van dat programma. Hij vindt het jammer dat het programma is stopgezet. "Het is jammer, want er was geen enkel programma als Vandaag Inside." Volgens Boskamp staat echter niet vast dat Derksen afzwaait van de mediawereld. "Johan is een apart geval. Ik twijfel er nog steeds aan, want de tv is zijn leven. Dat voelde ik als ik erbij zat."

Meer nieuws

Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
0
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
4
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
38
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
17
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties