Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boskamp wijst hele zwakke schakel aan bij PSV: 'Wordt constant voorbijgelopen'

Laatste update:

Sneijder ziet dat PSV het extreem moeilijk heeft in het Emirates Stadium. "Wat te doen is de schade beperken nu. Arsenal speelt met PSV. De ruimtes zijn te groot en PSV zet op de verkeerde momenten druk. Dan wordt het een grote rondo en PSV mag van geluk spreken dat het maar 3-0 staat." Jan Boskamp haakt in. "Als PSV dit blijft doen krijg je er zes of zeven om je oren."

Meer: Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Sneijder stelt dat Bosz aanpassingen moet doen. "Ik vind het merkwaardig. Je ziet dat PSV geen grip krijgt op de manier van drukzetten van Arsenal. Dan moet je het anders gaan doen. Ik vind het een tekortkoming van Bosz, die niet zegt: 'Jongens, laten we eerst compact bij elkaar komen, vanuit de organisatie spelen en misschien op de counter gokken.' Boskamp wijst één man aan als de zwakste schakel van PSV. "Ik vind het middenveld van PSV vandaag niet sterk. Ook de vleugelverdedigers, zowel de linksback als de rechtsback, hebben het moeilijk. Dest zou vanwege zijn rechterbeen op het linkerbeen van Saka gezet zijn, maar die wordt constant voorbijgelopen."

PSV kwam in Londen al na acht minuten op achterstand door een doelpunt van Saka. Doelman Walter Benítez wist een schot van Martin Odegaard niet goed te verwerken, waarna de Engelse aanvaller de rebound gemakkelijk langs de Argentijn kon schieten. De Eindhovenaren hoopten vervolgens op een penalty toen Arsenal-linksback Oleksandr Zinchenko de bal schampte met zijn hand, maar de VAR oordeelde dat ingrijpen niet nodig was. Een schitterende treffer van Leandro Trossard en diagonaal schot van Gabriel Jesus brachten de ruststand op 3-0 voor the Gunners.

Champions League
Arsenal
4 - 0
PSV
Is Dest de zwakste schakel bij PSV?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties