Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Alleen Ajax en PSV denk ik, Feyenoord en de rest kunnen dat niet'

Laatste update:

Wat Bosz betreft, hebben slechts twee Nederlandse clubs de kwaliteiten om mee te doen in de Bundesliga: "Ajax en PSV. De rest niet. Ook Feyenoord denk ik niet. Ik vind dat de ploegen in de Bundesliga een hoger niveau hebben. Dat denk ik, maar je weet het niet", legt hij uit in gesprek met spelersvakbond VVCS. Het vertrouwen dat Ajax mee zou kunnen in de Duitse competitie lijkt bij Bosz te zijn toegenomen door de wedstrijd die de Amsterdammers in de Champions League uit bij Bayern München speelden.

Meer: Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

"Toen Ajax voor de Champions League naar Bayern München toe moest, dachten we allemaal zoiets van: 'Als dat maar goed gaat.' Dat dacht ik ook gedurende de eerste tien minuten. Maar Ajax heeft daar een wedstrijd gespeeld waar ik blij van werd. Voor mij was het de bevestiging van wat ik altijd gezegd heb. Nederland moet trouw blijven aan haar voetbalcultuur."

Bosz genoot van die wedstrijd in München en vindt dat de ploeg van trainer Erik ten Hag daar heeft laten zien dat er, ondanks kritiek van de buitenwacht in een eerder stadium, nog steeds prima op de 'Ajax-manier' gevoetbald kan worden: "Ajax heeft gewoon met lef, met initiatief gevoetbald. Ze zijn gaan opbouwen van achteruit, ze hebben druk gezet, de Nederlandse manier van voetballen. En ze hadden moeten winnen. Dat is het enige dat je Ajax mag verwijten in die wedstrijd."

Ben jij het eens met Peter Bosz?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
152
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
25
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
18
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties