Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Als die aanbieding niet komt, moet ik toch andere keuze maken'

Laatste update:

"Ik zou wel in januari willen beginnen. Ik hoop op een aanbieding uit een van de vijf grote voetballanden. Als die niet komt, zal ik toch een andere keuze moeten maken", legt hij uit in gesprek met spelersvakbond VVCS. Bosz bevindt zich momenteel in een niet helemaal onbekende situatie, aangezien hij in het verleden ook al eens een tijd thuis zat.

Dortmund vindt eindelijk gewenste opvolger van Klopp: 'Hij is erg, erg goed'

Borussia Dortmund gaat een jaar na het ontslag van Peter Bosz aan kop in de Bundesliga.Lees artikel

"Ik ben eerder anderhalf jaar werkloos geweest, toen ik bij Feyenoord wegging. Er was geen club die me wilde hebben. Ik heb wel een gesprek gehad met Willem II maar die namen een ander. Dus ik ken deze tijd", blikt hij terug. Bosz ziet door zijn prestaties in het verleden echter wel meer opties dan toentertijd: "Anders dan toen ben ik op dit moment in de omstandigheid dat ik kan zeggen: 'Ik wil naar een club toe waar ik het voetbal kan spelen dat ik wil spelen.'"

"Zulke gesprekken voer ik ook met clubs: hoe willen jullie het voetbal spelen? Als daar geen klik in zit, ga ik daar niet naar toe." Bosz is sinds afgelopen zomer weer uit aan het kijken naar een nieuwe club, aangezien hij na zijn ontslag bij Dortmund een halfjaar nodig had om de batterij weer op te laden: "Ik was echt moe. In juli, augustus had ik het gevoel, als er wat leuks langs komt, dan sta ik er wel weer voor open. Bedenk dat we in de laatste drie jaar liefst zes keer zijn verhuisd. Dat hakt er diep in."

Denk jij dat Peter Bosz dit seizoen nog trainer wordt in een van de vijf grote voetballanden?

Meer nieuws

Quilindschy Hartman openbaart hoe dicht hij bij een vertrek naar Chelsea was
2
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
14
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties