Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz baalt van fluitende fans: 'Want hij is een geweldig ventje'

Laatste update:

Ondanks de tweede verliespartij in een week tijd tegen het elftal van collega Ronald Koeman, zegt Bosz met een goed gevoel uit te kijken naar het duel in Tilburg. Wel heeft hij veel waardering voor de aanstaande tegenstander. "Een goede ploeg. De manier van voetballen is nog steeds hetzelfde. Leuk om naar te kijken en effectief. Ik vind het wel vergelijkbaar met zoals wij spelen."

De coach van de Arnhemmers komt ook ter sprake over Rochdi Achenteh, die donderdag als invaller werd uitgefloten door het Vitesse-publiek. Jammer en teleurstellend, zegt Bosz. "Dat verdient hij niet. Het is een jongen met een enorme geldingsdrang. Hij wil het zo goed doen dat hij vaak gaat forceren." De coach draagt hem op om voortaan sober te spelen. "Maar Rochdi is een geweldig ventje, een sociale jongen die altijd hard werkt."

-
Wint Vitesse zijn openingsduel?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
3
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties