Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Betere trainer geworden in de tijd als directeur bij Feyenoord'

Laatste update:

"Ik ben een betere trainer geworden in de tijd dat ik technisch directeur was", zo laat de coach van Ajax weten aan de NOS. "Toen ik technisch directeur was bij Feyenoord, ben ik veel in het buitenland geweest; veel in Brazilië, veel bij de topclubs in Engeland. Ik sprak met Arsène Wenger van Arsenal, dat soort grote trainers. Die kans krijg je als trainer zelden, omdat je gewoon hartstikke druk bent."

Bij Ajax begint Bosz zich steeds beter op zijn gemak en gewaardeerd te voelen. "Als mensen mij idiote vragen stellen, dan kunnen ze een idioot antwoord krijgen. Ik ben altijd mezelf, altijd Peter Bosz."

-
Peter Bosz is de juiste coach voor Ajax

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties