Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz countert kritische landgenoot: 'Natuurlijk hebben we een plan B'

Laatste update:

Dinsdag toonde landgenoot Huub Stevens zich kritisch op Bosz: bij Sport1 insinueerde de Limburger dat zijn landgenoot geen tweede plan heeft. Dat verwijt kreeg Bosz ook te horen in zijn tijd bij Ajax: de trainer zou te veel leunen op zijn bekende, offensieve speelstijl. "Natuurlijk hebben we een plan B", countert Bosz op de persconferentie voor het duel met APOEL. "Als je goed hebt gekeken, dan kon je dat zien. Tegen Hannover 96 (4-2 nederlaag, red.) werd plan A niet goed uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we met elkaar hebben gesproken over plan A."

Real Madrid en Tottenham Hotspur voeren de groep aan met zeven punten. De volgende ronde is dan ook ver uit zicht voor Dortmund. "Als er nog een kans is, moet je erin geloven. Dat doe ik en dat zal het team ook doen. Het is een belangrijke wedstrijd. We kunnen werken aan onze speelstijl en weer vertrouwen opdoen", citeert Kicker de oefenmeester. Iemand die in het bijzonder aan zijn zelfvertrouwen kan werken, is Pierre-Emerick Aubameyang. De spits heeft drie officiële duels op rij niet gescoord en dat overkomt hem zelden.

"Als Auba hard werkt en het team hem de kansen geeft, dan komt het goed", voorspelt Bosz. "Iedere spits heeft in een seizoen een periode van één, twee of drie wedstrijden waarin hij niet scoort. Dat is het geval met Auba. Omdat ik hem op de training zie, weet ik zeker dat hij de situatie snel zal kantelen." Dortmund staat op basis van doelsaldo onderin de poule; het enige punt werd gehaald op Cyprus. Twee weken geleden werd het 1-1 tussen APOEL en BVB.

-
Zie je Borussia Dortmund makkelijk winnen van APOEL Nicosia?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties