Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz dankbaar: 'Ontzettend blij dat hij niet naar FC Groningen ging'

Laatste update:

De in Arnhem geboren middenvelder had wat aanlooptijd nodig, maar ontpopte zich vorig seizoen al tot een van de waardevolste spelers. En dat terwijl de club hem bijna had laten gaan. In 2013 toonde FC Groningen serieuze interesse en het kwam zelfs van een gesprek, herinnert Peter Bosz zich nog. De trainer van Vitesse haalt in een interview met Voetbal International op dat hij een gesprekje had met Pröpper.

Die had van Bosz' voorgangers nooit écht het vertrouwen gekregen en dat wilde hij nu wel. "Vijf dagen nadat ik was begonnen bij Vitesse, zei Davy tegen me: "Als ik dit jaar niet speel, dan wil ik weg." Ik antwoordde: Dan moet je maar gaan. Ik kan namelijk niemand een basisplaats garanderen. Hij kreeg toestemming met FC Groningen te praten en achteraf ben ik ontzettend blij dat hij niet ging. Want in onze manier van spelen is hij zó belangrijk, hij heeft zich zó goed ontwikkeld", zegt Bosz tevreden.

De trainer posteerde Pröpper op het middenveld en zag, hoe hij zich daar geweldig manifesteerde. Vorig seizoen miste hij maar één wedstrijd bij Vitesse en ook dit seizoen was hij wekelijks van de partij. Zijn contract loopt nog tot medio 2017, maar PSV houdt hem zoals gezegd dus in de gaten. Marcel Brands gaf al wel aan dat men Pröpper niet haalt, als Wijnaldum niet weggaat: er moet wel plek voor hem zijn.

Denk je dat Davy Pröpper kans van slagen heeft bij een titelkandidaat in de Eredivisie?

Meer nieuws

'Voormalig doelman van PEC Zwolle staat voor droomtransfer naar Manchester City'
2
'Flick wil speler die al 95 wedstrijden onder hem speelde naar Barcelona halen'
2
Gretige Ralf Seuntjens verklapt te gast in podcast fraaie 'Eredivisie-transfer'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
17
Ajacieden zien af van vakantie: 'Ik heb doorgetraind, gewoon voor mezelf'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties