Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz denkt in Vigo nog niet aan Feyenoord: 'Spelen met de sterkste ploeg'

Laatste update:

Celta de Vigo-trainer Eduardo Berizzo gaf al aan een of meerdere spelers rust te gunnen. Daar wil Bosz niet aan denken. "Alleen de eerstvolgende wedstrijd telt. Als de stand het toelaat zal ik wellicht enkele spelers rust gaan geven, bij een gelijke stand zeker niet", zei de oefenmeester, die samen met zijn selectie donderdagavond na de wedstrijd direct huiswaarts keert. "We vliegen ook direct na de wedstrijd terug. Dat is laat. Vrijdag trainen we daarom een uurtje later. Daarna gaan we koppen tellen."

Meer: Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

Na zeges op Panathinaikos en Standard Luik, weet Bosz niet precies wat hij van Celta de Vigo kan verwachten. "Celta kent een wisselend seizoen tot nu toe. Ze begonnen matig. Daarna hadden ze een aantal zeges op rij met de knappe overwinning op Barcelona. Op voorhand was Celta al de gevaarlijkste tegenstander. Maar er gaan natuurlijk twee ploegen door in de poule. Als we morgen winnen? Ja, dan staan we er heel goed voor, dan zijn we een heel eind op weg naar overwintering", besloot de trainer.

-
Hoe verwacht jij dat Celta de Vigo - Ajax eindigt?

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
3
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
31
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
13
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties