Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz dolt met Noa Vahle: 'Dat wilde je zeggen hè, maar je durfde niet!'

Laatste update:

PSV won zijn laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan de officiële opening van het seizoen dankzij een doelpunt van Johan Bakayoko, die van een meter of achttien knap de onderhoek vond. Bosz wisselde bewust nul keer. "Alle jongens hebben negentig minuten gespeeld. Dat was nodig. Woensdag (3-1 winst tegen FC Eindhoven, red.) hebben de jongens die nu op de bank zaten negentig minuten gemaakt. We proberen in zo'n voorbereiding alle jongens minuten te laten maken."

"Op het laatst was het op het tandvlees, maar dat hoort in de voorbereiding, dat je ook aan de conditie werkt", vindt Bosz. "Fitheid is belangrijk, anders kun je geen topvoetbal spelen." Het vertoonde spel geeft Bosz vertrouwen. "Ik heb een heleboel dingen teruggezien waar we op getraind hebben. Wij spelen op een manier waarbij je heel veel sprints moet maken, heel veel druk moet zetten." Er zijn volgens Bosz voldoende verbeterpunten. "We moeten meer goals maken en meer kansen afdwingen."

PSV werkt op de achtergrond nog altijd aan versterkingen, maar Bosz gelooft dat zijn ploeg ook met de huidige bezetting de Johan Cruijff Schaal kan winnen. "Het zou wel een lekker begin zijn, meteen een prijs", zegt Vahle tegen Bosz. "Heerlijk. Eindelijk, wilde je eigenlijk zeggen, hé. Maar dat durfde je niet", klinkt het met zelfspot uit de mond van de trainer, die in het profvoetbal pas één echte prijs won: de titel in de Keuken Kampioen Divisie (destijds Eerste Divisie geheten) met Heracles Almelo in 2005.

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
2
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
18
Dit enorme bedrag verdiende de KNVB al dankzij prestaties van Oranje op het EK
4
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
10
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
35
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties