Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz: 'Eerlijk gezegd denk ik dat het meer geluk dan wijsheid was'

Laatste update:

"Zeker als je in Spanje zo overeind blijft en bij vlagen zo goed speelt." Bosz vond het 'natuurlijk' jammer dat Ajax niet als winnaar van het veld stapte. "We moeten leren dit soort wedstrijden te winnen, maar verder ben ik trots op de ploeg. Vooral vanwege de manier waarop we dit resultaat hebben behaald."

"Met zeven punten uit drie wedstrijden doen we het heel aardig." Een merkwaardige hakbal van Andreu Fontàs betekende dit seizoen al de tiende tegentreffer uit een standaardsituatie voor de ploeg van Bosz. "Ik weet niet waar het hier misging, ik moet alles nog goed terugzien. Volgens mij kreeg hij hem op zijn hak. Eerlijk gezegd denk ik dat het meer geluk dan wijsheid was."

-
Ajax verdiende een overwinning

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
4
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties