Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bosz en Van Basten zijn resterende topkandidaten voor AZ'

Laatste update:

De Alkmaarse club wil een trainer halen die jonge spelers beter maakt, die al ervaring heeft opgedaan bij verschillende clubs en past in de salarisstructuur van AZ. Van Basten en Bosz komen zodoende in aanmerking, stelt de ochtendkrant. San Marco was tot nu toe bondscoach en trainer van Ajax en sc Heerenveen; Bosz was coach bij AGOVV, De Graafschap, Heracles Almelo en nu Vitesse.

Van Basten en Bosz zijn ondanks hun 'favorietenrol' niet als eersten gepolst door Stewart, stelt het dagblad. Fred Rutten en Alfred Schreuder werden ook gevraagd, maar die haakten af. Het was al de tweede maal dat AZ navraag deed bij Rutten; dat deed het na het congé van Gertjan Verbeek ook, maar ook toen zei hij 'nee'. Rutten gaat in de zomer bij Feyenoord werken en Schreuder blijft liever bij FC Twente.

Wie zou jij aanstellen bij AZ?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
34
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties