Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz ergert zich: 'Er stond niet één slechte speler, maar één slecht elftal'

Laatste update:

Peter Bosz heeft nog hoop op plek drie, die recht geeft op deelname aan de Europa League-voorronde, maar ziet ook in dat het nog een hels karwei gaat worden. "In alles waren we niet goed genoeg", zei de oefenmeester in gesprek met FOX Sports. "Er stond vandaag niet één slechte speler, maar één slecht elftal. Een incident? 'Ik hoop het. Als je twaalf keer niet verliest, mag je daar wel van spreken."

Vitesse zag namelijk een reeks van twaalf wedstrijden waarin het ongeslagen bleef doorbroken worden in Den Haag, iets waar Bosz flink van baalde. "Als je vraagt of het moeilijker is geworden, ja, het is een heel stuk moeilijker geworden. Maar goed, nog twee wedstrijden te gaan, we gaan kijken", besloot Bosz monter. Vitesse speelt op 10 mei uit bij Feyenoord en een week later thuis tegen FC Utrecht.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
0
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
6
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties