Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz gaat in op situatie Sangaré, werken met Noa Lang én basisplaats Babadi

Laatste update:

Lang heeft de reputatie een 'lastige jongen' te zijn. Toch ervaart Bosz dat niet zo. "Het is heel fijn om met hem te werken. Hij werkt hard, is een voetballiefhebber en gewoon echt een goede speler. Het zou leuk zijn als het een keer over zijn voetbalkwaliteiten ging, maar dat ligt ook aan hem. Hij moet vooral zo doorgaan. Het is een hele fijne jongen."

Ook gaat Bosz in op de kansen voor Babadi komende vrijdag. Nu Xavi Simons is vertrokken bij PSV en Guus Til nog niet fit is, lijkt het erop dat Babadi gaat starten. Bosz gaf zijn pupil ook al veelvuldig de kans in de voorbereiding, waar Babadi veel indruk maakte. Toch wilde de 59-jarige oefenmeester geen uitsluitsel geven. "Het kan zijn dat hij gaat starten. Hij zit bij de selectie en hij geeft altijd honderd procent op de training. Na het vertrek van Simons heeft hij zijn kans goed gegrepen."

Verder gaat de voormalig trainer van onder meer Ajax, Feyenoord, Borussia Dortmund en Olympique Lyon in op de situatie van Sangaré. De verdedigend ingestelde middenvelder wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven. Toch traint hij volgens Bosz nog altijd goed mee. "Hij traint goed en in de wedstrijden merk je niets van een naderend vertrek. Maar als hij vertrekt, dan zullen we een vervanger halen."

Denk jij dat Sangaré bij PSV blijft?

Meer nieuws

Zeer zelfkritisch interview na zege van Nederland: 'Ik haalde niet mijn niveau'
12
'Wout of the World' tot 'Hollands geile party': buitenlandse media over Oranje
5
Van Gangelen: 'Als mijn dochter over 10 jaar met hem thuiskomt, ben ik gelukkig'
8
Chaos in Gelsenkirchen: gemaskerde Engelse fans vallen café met Serviërs binnen
17
Koeman roemt 'echt geweldige' uitblinker bij Nederland: 'Wissel was onnodig'
19
Van der Vaart had één speler niet laten spelen tegen Polen: 'Hij voegt niks toe'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties